Database
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Den Haag

Presentatie resultaten en vervolg onderzoek naar cross-sectoraal datadelen

Het onderwerp datadelen staat steeds prominenter op de agenda in Den Haag. In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft INNOPAY daarom onderzoek gedaan naar de uitdagingen, kansen en mogelijke oplossingsrichtingen voor cross-sectoraal datadelen. Het resulterende rapport dient o.a. als input voor de nationale digitaliseringsstrategie en kabinetsvisie op datadeling tussen bedrijven.

Download het rapport

Op donderdag 28 februari van 11.00u - 13:30u (incl. lunch) wordt het rapport gepresenteerd en eventuele vervolgstappen besproken. Iedereen met betrokkenheid bij het onderwerp wordt daarom gevraagd te komen en zijn of haar inbreng te delen.

Let op! Aanmelding (zie hieronder) en legitimatie zijn vereist voor toegang tot het ministerie. Aanmelding is mogelijk t/m 26 februari. De bijeenkomst zal plaatvinden op het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag (in de Veegenszaal). De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is in de New Babylon (Prinses Irenestraat 1 2595 BD Den Haag)

Aanmelden voor het event

 

Datum: 28 februari 2019

Tijd: 11:00 - 13:30

Locatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag (in de Veegenszaal)